2018-05-29 0

Sport och Spel på Internet

Sport och Spel på Internet

Det finns många som inte tycker att sport och spel på internet är något riktigt sysselsättning. Jag kan hålla med kritikerna när man pratar om internet casino och andra aktiviteter som handlar om tur och pengar. Tex att spela på en videoslot kan inte anses som något som ger något, medans black jack är lite mer accepterat. Men när det kommer till annan typ sport och spel online så är det en helt annat sak. De senaste åren har det växt fram ett stort community kring e-sport. Det går att hitta flera hundra så kallade streamers som spelar olika spel som du kan följa på exempelvis Twitch.

De populäraste spelen just nu är League of Legend, Counterstrike och Fifa. Det är också i dessa spel som många reser jorden runt och tävlar i. För det oerfarne kan det låta som att dessa spelare är unga killar som låser in sig i ett mörkt rum och spelar dataspel hela dagarna. Till viss del stämmer detta antagligen men många har även försått allvaret i att vara vältränad och äta hälsosamt för att kunna prestera på sitt absolut yttersta.

Spelen League of Legend och Counterstrike är två spel som spelas väldigt mycket på internet. De krävs ett stort lagarbete för att kunna ta sig riktigt långt i dessa spel. Tillsammans bestämmer man vilken väg man ska gå, vem man ska försöka elimnera först. När det är dags att gå mot attack eller avvakta och försöka överraska motståndaren. Det är små detaljer som avgör så spelar man inte som ett lag så är det väldigt svårt, om inte omöjligt att vinna. Det är det som gör det så spännande. I Sverige är det fler som spelar League of Legend och Counterstrike än som spelar innebandy, basket och ishockey tillsammans. Det går helt enkelt inte längre att ignorera denna grupp som bara blir större och större för varje år. Istället tycker vi att man ska fokusera på fördelarna med att spela samtidigt som man inte för glömma av den verkliga världen. Relationer och upplevelser är trots allt det som berikar mångas liv. Det många inte har förstått att dessa relationer och upplever också kan ske på internet. Det är inte bara i det så kallade verkliga livet som detta sker.

Hoppas denna artikel gjorde dig lite klokare. Kan du kan förstå ditt barn eller din omgivning lite bättre innan du börjar klaga på att de inte går ut och leker. Tiderna förändras. Men håll alltid utkik så att du tar hand om din hälsa. Det är inte alltid lätt, men du kommer att klara det alldeles utmärkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

latest news
Senaste Artiklarna
Senaste Kommentarerna
    Arkiv
    Kategorier
    © Copyright 2018. lowdin.nu. Designed by Space-Themes.com.